VMH Esittely

VMH Esittely

Valokuvausta ja videokuvausta Etelä-Karjalassa!

 • VMH tekee valokuvausta, videokuvausta, 3D ja 360 kuvausta, ilmakuvausta, LIVE tuotantoja ja visuaalista markkinointia yrityksille ja yksityisasiakkaille.

Valokuvaus

 • Valokuvauksesta minulla on yli 8 vuoden kokemus.
  Oli sitten kyseessä konsertti, urheilukilpailu, yrityksen kesäpäivä, perhejuhla, mainoskuvaus, kiinteistökuvaus tmv., olen käytettävissänne. Myös ilmakuvaus valikoimassa.

Videokuvaus

 • VMH laajenti valokuvaus toimintaa talvella 2017 myös laadukkaaseen videokuvaukseen.
  Videokuvaus palvelut tehdään asiakkaan tarpeitten mukaan, monet kuluttajat pitävät laadukkaista videoista mielummin kuin lukevat pitkää tekstiä.

LIVE tuotannot

 • Meillä on valmiit ratkaisut yritysviestintään, koulutus- ja urheilulähetyksiin sekä moneen muuhun tarpeeseen. Eri käyttötarpeisiin kehitetyt palvelut mahdollistavat monipuolisen ja luotettavan toteutuksen kustannustehokkaasti. Palvelu sisältää kaiken mitä tarvitaan laadukkaan lähetyksen toteuttamiseen, yhdellä hinnalla ja tarvittaessa 4k laadulla. LIVE tuotannot tehdään yhteistyössä GrassMark Oy:n ja Kepit Systems Oy:n kanssa.

360 -kuvaus

 • Toukokuussa 2019 VMH laajenti kuvaustoimintaa myös 360 kuvaukseen.
  360-kuvauksella saadaan still tai video-kuvaa, joka on otettu panoraama kuvana ja ulottuu ympäri 360-astetta. Kuva ei siis keskity mihinkään tiettyyn kohtaan ja katselija voi itse päättää katseleeko kuvia ylös tai alas tai vaikka ympäri 360-astetta pyörien, sama pätee myös 360 ́videossa. Käytössä on myös 1,5-10m masto jolla saadaan 360 ́kuvaus eri perspektiiviin.

Ilmakuvaus (Drone)

 • VMH laajenti kuvaus toimintaa Ilmakuvaukseen maaliskuussa 2018.
  Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ilmakuvausta stillkuvista valmiisiin mainosvideoihin. Kopteri kuvaa tarvittaessa jopa 4K resoluutiolla ja still kuvia saamme 12- 16mpix. Kopteri kameran nostamme jopa 150 metrin korkeuteen. Ilmakuvista on paljon apua yrityksen mainonnassa, ilmakuvat auttavat luomaan nykyaikaista ja positiivista imagoa yrityksestä. Dronella saa myös 360 ́ja 180 ́panoraama kuvia

3D Matterport

 • VMH laajenti kuvaustoimintaa 3D kuvauksiin elokuussa 2018 yhdessä yhteistyökumppani Zentuvo Finland Oy:n kanssa
  3D Matterport kuvauksella saat kodistasi, liiketilastasi tai muusta tilasta 3 ulotteisen esityksen jonka avulla asiakas pystyy navigoimaan kiinteistön sisällä virtuualisesti ja tarkastelemaan asuntoa lähes kuin olisi itse paikan päällä. Esitys on yhteensopiva tietokoneilla, mobiililaitteilla, tableteilla kuin myös VR laseilla.

Media Markkinointi (SOME)

 • VMH tekee laajasti seuroille ja yrityksille Media Markkinointia täysin asiakkaan tarpeiden mukaan
  Some-markkinoinnin tämän hetken työkaluista tärkein on Facebook. Syynä on palvelun käyttäjämäärä: päivittäisiä käyttäjiä on globaalisti yli miljardi, Suomessa noin kaksi miljoonaa.

Ota yhteyttä

VMH – Huittinen

Patric Huittinen
+ 358 45 112 7280

patric@vmh-huittinen.fi 
– Ikuista Hetkesi –

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous