VMH Esittely

VMH Esittely

Valokuvausta ja videokuvausta Lappeenrannassa!

VMH tekee valokuvausta, videokuvausta, 3D ja 360 kuvausta, ilmakuvausta ja visuaalista markkinointia yrityksille ja yksityisasiakkaille Lappeenrannassa ja lähialueilla.

Valokuvaus

Valokuvauksesta minulla on yli 8 vuoden kokemus.
Oli sitten kyseessä konsertti, urheilukilpailu, yrityksen kesäpäivä, perhejuhla, mainoskuvaus, kiinteistökuvaus tmv., olen käytettävissänne. Myös ilmakuvaus valikoimassa.

Videokuvaus

VMH laajenti valokuvaus toimintaa talvella 2017 myös laadukkaaseen videokuvaukseen.
Videokuvaus palvelut tehdään asiakkaan tarpeitten mukaan, monet kuluttajat pitävät laadukkaista videoista mielummin kuin lukevat pitkää tekstiä.

3D Matterport

VMH laajenti kuvaustoimintaa 3D ja 360 kuvauksiin elokuussa 2018 yhdessä yhteistyökumppani Zentuvo Finland Oy:n kanssa 3D Matterport kuvauksella saat kodistasi, liiketilastasi tai muusta tilasta 3 ulotteisen esityksen jonka avulla asiakas pystyy navigoimaan kiinteistön sisällä virtuualisesti ja tarkastelemaan asuntoa lähes kuin olisi itse paikan päällä. Esitys on yhteensopiva tietokoneilla, mobiililaitteilla, tableteilla kuin myös VR laseilla.

 

Ilmakuvaus (Drone)

VMH laajenti kuvaus toimintaa Ilmakuvaukseen maaliskuussa 2018.
Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ilmakuvausta stillkuvista valmiisiin mainosvideoihin. Kopteri kuvaa tarvittaessa jopa 4K resoluutiolla ja still kuvia saamme 12- 16mpix. Kopteri kameran nostamme jopa 150 metrin korkeuteen. Ilmakuvista on paljon apua yrityksen mainonnassa, ilmakuvat auttavat luomaan nykyaikaista ja positiivista imagoa yrityksestä.

Media Markkinointi (SOME)

VMH tekee laajasti seuroille ja yrityksille Media Markkinointia täysin asiakkaan tarpeiden mukaan
Tilastokeskuksen väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö – tutkimuksen mukaan kolme viidestä suomalaisesta käyttää somea, 16–34-vuotiaista 90 %.

Some-markkinoinnin tämän hetken työkaluista tärkein on Facebook. Syynä on palvelun käyttäjämäärä: päivittäisiä käyttäjiä on globaalisti yli miljardi, Suomessa kaksi miljoonaa.

Ota yhteyttä

VMH – Huittinen

Patric Huittinen
+ 358 45 112 7280

patric@vmh-huittinen.fi 
– Ikuista Hetkesi –

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla