Ilmakuvaus

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus

  • Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ilmakuvausta stillkuvista valmiisiin mainosvideoihin. Kopteri kuvaa tarvittaessa jopa 4K resoluutiolla ja still kuvia saamme 12- 16mpix. Kopteri kameran nostamme jopa 150 metrin korkeuteen. Ilmakuvista on paljon apua yrityksen mainonnassa, ilmakuvat auttavat luomaan nykyaikaista ja positiivista imagoa yrityksestä.
  • Kiinteistönvälittäjät vauhdittavat kohteen myyntiä oli kyseessä sitten omakotitalo, tontti tai metsäpalsta. Piha- ja ympäristösuunnittelijat voivat käyttää ilmakuvaa suunnitelmiensa pohjana. Rakennustoimistot ja kaavoittajat hyötyvät ilmakuvakartoituksesta, esim. vesikattojen kuvaus tai uuden asuinalueen kartoitus. Tapahtumajärjestäjillet tarjoamme unohtumattomia kuvakulmia.
  • Kopterilla voidaan suorittaa tarkastuksia teollisuuskohteissa joihin pääsy olisi muuten vaikeaa, esimerkiksi korkean piipun tarkastus. Kuvauksia tehdään pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella mutta myös tarvittaessa pitemmälläkin.

Kopterikuvauksissa tulee huomioida sää, emme lennä sateella tai kovassa tuulessa. Pidätämme oikeuden olla suorittamatta lentoa mikäli mielestämme sitä ei voida suorittaa turvallisesti. Turvallisuus on meille tärkeä asia.

  • Noin 95% asiakaskunnastamme on yrityksiä tai yhteisöjä. Ilmakuvausta voi soveltaa useisiin käyttötarkoituksiin

Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous