Valokuvaus

Valokuvaus

Valokuvaus tarpeidesi mukaan!

Jos tarvitset laadukkaita ja persoonallisia valokuvia itsestäsi, perheestäsi, yrityksestäsi tai yrityksesi tuotteista, niin tulit oikeaan osoitteeseen.  Valokuvausstudioni sijaitsee Tukkikadulla Pallossa.  Jos haluat tuoda rekvisiittaa mukanasi, niin kaikki hirveä pienemmät eläimet tai esineet saadaan kyllä vietyä sisälle.  Jos et tarvitse studiokuvausta, niin liikun sinne missä kuvaustarpeesikin ovat. En veloita matkakuluista erikseen, Lappeenrannan lähialueen kuvaukista.

Valokuvaajana olen monipuolinen.  Sinun toiveittesi kuunteleminen on minulle tärkeää. Yhdessä ideoimme ja toteutamme valokuvasi sinun tarpeittesi mukaisesti.

Valokuvaajan työ on monipuolista. Jokainen asiakas ja toimeksianto ovat erilaiset.  Henkilöt, tilanteet, tunnelmat sekä toivomukset ja tarpeet kuvista vaihtelevat. Tämä sopii erinomaisen hyvin persoonaani. Perusluonteeltani olen rauhallinen ja mukaudun uusiin tilanteisiin.  Hoidan hommat rauhallisen rennosti ja tyylikkäästi.

Repertuaariini kuuluvat mm. henkilö-, muoto-, yritys-, mainos-, tuote- sekä urheiluvalokuvaus. Eikö listassa ole tarvitsemaasi?  Saattaa olla, että olen hyvinkin sitä tehnyt, mutta kaikkea ei voi tähän listata tai julkaista esimerkkikuvia. Lisäksi valokuvaus sekä elämä yleensä ovat jatkuvaa oppimista. Mukavuusalueelta kannattaa joskus hypätä muualle. Periaatteeni onkin, että kaikki on mahdollista ja tarvittaessa kuvaan mitä vaan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous