Lisätietoja

Lisätietoja

Toimitan valmiit valokuvat pääsääntöisesti kuvagalleriani kautta digitaalisesti,jota kautta ne voi helposti ladata itselle. Kuvagallerian osoitteen sekä salasanan voi kertoa myös tuttaville, jolloin he voivat käydä katsomassa ja/tai lataamassa kuvat omaan käyttöönsä. Mahdollista on toki saada digikuvat cd levykkeellä ja USB tikulla.

Kuvauksen jälkeen käsittelen kuvat ja parhaimmista otoksista teen lisäksi esimerkiksi mustavalko- tai seepia versiot. Lisäksi asiakas voi esittää toiveita mikäli haluaa tietynlaisen käsittelyn kuville. Pyrin toimittamaan kuvat asiakkaalle 1-2

arkipäivän sisällä kuvauksesta. Pienissä kuvauksissa valmiit kuvat saa tarvittaessa jopa seuraavaksi päiväksi.

Asiakas saa kuviin käyttöoikeudet. Voit teettää ja tulostaa kuvia vapaasti omaan käyttöön. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri sopiva valokuvaus.

Teen kuvaukset ja media palvelut juuri sinulle, niin kuin sinä haluat. Kunnioitan asiakkaan toiveita sekä tarpeita ja keskustelen mielelläni etukäteen jokaisen persoonallisista toiveista. Luotettavan asiakassuhteen perusta on myös vaitiolosopimus, ellei toisin sovita.

Käytössäni on mm. Wondershare Filmora Pro, Apple Motion, Photoshop CC ja Lightroom, joten asia kuin asia onnistuu.

​Soita tai laita sähköpostia, sovitaan vaikka treffit ja jutellaan lisää.

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla